beau's_roots

voordat u een boxer aanschaft probeerd u eerst deze test eens uit

Ga eens wandelen op straat met 1 arm zover mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal passen om je arm nog verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem een aantal keren het comando "VOLG". Roep nu een aantal keren wat harder het comando "VOLG'. Schreeuw nu een keer "STOP"! Schreeuw nog wat harder "STOP NU EENS MET TREKKEN"! Negeer de blikken van de voorbijgangers!

Vergeet de luxe BMW maar koop maar gelijk een stationwagen. Koop wat koekjes en wat botjes. Stamp de koekjes fijn op de bekleding van de stoelen en ook de achterbank. Gooi de botjes los in de auto. Ga na de kapper en vraag of je het vloerveegsel van de afgelopen week mag meenemen. Strooi dit ook over de bekleding. Maak nu met modder ook nog wat afdrukken op de bekleding. Maak vervolgens met een hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo, perfect.

Maak je klaar om weg te gaan. Probeer zo stilletjes mogelijk weg te sluipen. Loop halverwege het tuinpad en ga terug! Probeer het over 5 minuten nog eens. Jammer je was niet stil genoeg keer maar weer terug! Zet de radio aan en maak kalmerende geluiden en probeer dan weer weg te sluipen. Pfffffff ga maar weer terug en bel je vrienden maar op om te vragen of ze naar jou kunnen komen i.p.v. jij naar hen!

Oefen eens om op niet meer dan 1/8 van jou stoel te gaan zitten. Probeer op verschillende manieren uit om een kopje koffie op de leuning te laten balanceren. Probeer ook eens stilletjes een koekje er bij te eten. Geef maar op strooi de rest van de kruimels over de zitting van de stoel! Bind twee vorken aan een honde riem en hang deze aan de deurknop. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken! Wanneer de vorken gaan rinkelen, krab jezelf hard aan je scheen met de vorken. herhaal deze procedure meerdere keren.

Als er visite komt laat deze op de bank gaan zitten. Gooi gelijk een zak met aardappelen van 30 kilo op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht. Hoe wen je er aan hoe je huis er uit ziet als je aan het schoonmaken bent? Begin met zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima, maak nu je handen lekker vet en doe deze tegen de ramen. Herhaal dit minstens 2 keer per dag. Maak met de stofzuiger de vloer schoon, pak dan een emmer met zand en strooi deze weer over de vloer. Herhaal dit ook 2 keer per dag!

Om eens te ervaren hoe u nacht er uitziet als u een boxer heeft(de meeste boxers slapen in bed) ga dan eens om 10 uur naar bed. Zet de wekker op 12uur s'nachts en gooi jezelf met geweld op de grond. Leg een zware zak aardapelen op het dekbed en probeer weer onder de dekens te komen. Zet de wekker nu op half zes en sla net voor je wakker word jezelf in het gezicht met een natte spons!

Kun jij tegen de rotzoi die een boxer kan maken? Om dat uit te vinden probeer het volgende: Zorg eerst dat je heel je huis hebt schoon gepoetst. Gooi een emmer met modder over de net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, de ijskast en de oven. Maak ook met modder nog een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en de hal! steek je vingers in een bloempot en veeg ze af aan de muur! Zo, en hoe ziet het er uit?

Heeft u na dit alles te hebben gelezen nog geen zenuw inzinking, en bent u van mening de genoemde punten aan te kunnen, neem dan gerust een boxer! Het is een maatje, je steun en toeverlaat, een grote knuffelkont en gek op kinderen! De clown in huis kortom een vriend voor het leven!

heel veel plezier met uw boxer